Ера Нова

Хранителни добавки "Нова ера"

Бамбукова вода за уста

Бамбукова вода за уста

Почиства плаката и освежава

18.20 лв.

Зъби и уста

Изплакването на устата е основен елемент от ежедневната грижа за устната кухина. Нейната редовна употреба (два пъти дневно) дава свеж дъх и има превантивен ефект срещу възпаление на венците и други зъбни заболявания.

Може да се използва като средство за изплакване на зъбите ПРЕДИ почистване. Водата с бамбук омекотява плаката, така че е по-лесно да се почисти, а също така предпазва и облекчава при възпаление на венците. Никаква четка не може да премахне цялата плака, да унищожи всички бактерии на венците, езика и други труднодостъпни места в устата. Дори използването на зъбни конци не помага достатъчно. Това са бактериите и млечната киселина, образувани по време на жизнената им дейност, които са основните причини за кариес, неприятна миризма и възпаление на венците.

Не забравяйте, че използването на вода за уста не може да замени редовната грижа за устната кухина, а само като допълнение към нея.

Външно:*
Убива микробите в устната кухина, има противовъзпалително и противогъбично действие, антисептичен ефект. Подобрява свежестта на дъха. Намалява бактериалната плака, която води до появата на кариес, гингивит.

Укрепва емайла, поддържа белотата на зъбите. Предотвратява образуването на кариес, бори се с образуването на зъбен камък.

Тонизира стените на кръвоносните съдове, спира възпалението и кървенето на венците. Намалява риска от пародонтит и други стоматологични заболявания.

Напълнете 2/3 от капачката, БЕЗ да се разрежда с вода, изплакнете устата за 30 секунди и изплюйте. За максимален ефект не приемайте храна и течности в продължение на 30 минути след процедурата. Препоръчва се за ежедневна употреба, два пъти дневно.


*Да не се пие - само за жабурене и изплакване на устата.