Ера Нова

Хранителни добавки "Нова ера"

Вечерна бамбукова паста за зъби

Вечерна бамбукова паста за зъби

Срещу пародонтоза и за чувствителни зъби

9.00 лв.

Зъби и уста

Двете пасти са разработени с оглед на различната физиологична среда в устната кухина през деня и нощта.

Нощем има слабо слюноотделяне, създават се условия за размножаване и активна дейност на вредни бактерии.

Денем е обратно - отделя се много слюнка заради храненето. Тогава от храната и течностите, които приемаме по емайла се отлагат остатъци, които се задържат през целия ден.

С плодов вкус:
За защита и възстановяване на зъби и венци. Съдържа фактор „блясък”, активна минерална съставка с дългосрочно действие, а другата и сила е „анти-кариес”. За реминерализация на емайла на зъбите се грижи калций-фосфатно съединение с висока биодостъпност и биосъвместимост.

Натуралните свойства на ксилитола защитават зъбите от отлагания (зъбен налеп) и осигуряват нормализирането на бактериалния баланс на устната кухина.

Зъбите дълго остават чисти и максимално защитени от кариес. За защитата на венците е използван двоен екстраст от кора на трепетлика, в който са съхранени всички целебни свойства на растението, известно със своите мощни противовъзпалителни, антиоксидантни и стягащи свойства.

Натриевият хидрокарбонат намалява отоците и нормализира киселинността в устата.

Пастата притежава двустранен подход: защитава венците и решава проблеми с повишената чувствителност на зъбите, а при продължителна употреба – с парадонтит и парадонтоза.