Ера Нова

Хранителни добавки "Нова ера"

Бамбук за здраве

Бамбук за здраве

Универсален регулатор

84 лв.

Сърце и съдове
,
Имунитет
,
Спорт

форма: 108 табл.

състав: Бамбук (листа), Нишесте, Ксантан, Магнезиев стеарат, Микрокристална целулоза

прием: 3х2 табл. с храна.

противопоказания: Бременност, кърмене и алергия.

Бамбукът отстранява свободните радикали, инхибира пероксидацията на липидите, почиства кръвоносните съдове, както повлиява добре сърдечно съдовата система и мозъчната дейност. Бамбукът има силно имуностимулиращо действие, което помага на тялото да бъде устойчиво на околната среда.

Бамбукът може да бъде употребяван както като храна, така и като лекарствен продукт. Изследванията показват, че бамбуковите листа нямат токсичен или друг вреден ефект върху организма, както не съдържа хормони или нехранителни вещества, което под помага метаболизма.

Можем да го приемаме като свръхконцентрирана храна, несъпоставима с други хранителни продукти в природата. Боровият прашец притежава най-добрите природни компоненти с високо съдържание на уникални елементи и това го превръща в най-съвършената хранителна добавка, която дава жизненост. Той е най-добрата храна на клетъчно ниво. Хората, които го консумират, се радват на здраве и дълголетие, присъщи на един бор. Също така се използва в козметиката и ни дава възможност да бъдем красиви.

Бамбукът е едно от най-ценните растения на света. Прилага се като лекарствен продукт още от преди 1500г. в Китай. Екстракт от листата му се използва като храна, антиоксидант, лекарство и козметично средство. Има както вътрешно, така и външно приложение . Според китайската медицина Бамбук притежава студената Ин-природа и затова в комбинация с Боров прашец , който има гореща Ян-природа води до изумителен баланс на човешкото тяло .В Китайската медицина, Ин и Ян са женската и мъжката енергия, които е необходимо да са в равновесие, за да бъде здрав организмът. Именно това се постига с комбинацията от тези два продукта- Бамбук и Боров прашец.

Препоръчителната дневна доза (6 таблетки) съдържа Флавоноиди - 60,9мг (удовлетворява 200% от дневната потребност на организма и не превишава максимално допустимото ниво).