Ера Нова

Хранителни добавки "Нова ера"

Бамбуков спрей за уста

Бамбуков спрей за уста

За свеж дъх

21.95 лв.

Зъби и уста

Бамбукът е едно от най-ценните растения на света. Прилага се като лекарствен продукт още от преди 1500г. в Китай. Екстракт от листата му се използва като храна, антиоксидант, лекарство и козметично средство. Има както вътрешно, така и външно приложение.

Съдържа голямо количество биологично активни и хранителни вещества (флавоноиди, лактони, полизахариди, хлорофили, аминокиселини, витамини и микроелементи), извлечени от вида бамбук Lofatherum gracilе чрез съвременна биотехнология. Този естествен продукт НЕ съдържа хормони, токсини и химически съставки, не предизвиква токсични и нежелани реакции, не съдържа хормони или нехранителни вещества, отличава се с устойчивост на високи температури.

Освежаващият спрей за уста помага за поддържане на здравето и доброто състояние на лигавиците в устната кухина, осигурявайки хигиена и добро самочувствие. Активния бамбуков компонент на спрея ефективно премахва миризми на цигари, алкохол и вино, чесън и лош дъх.

Освежава дъха, елиминира всички миризми. Поддържа необходимата хигиена на устната кухина.

Нормализира състоянието на микрофлората в устната кухина. Коригира до естествените състав и секреция на слюнката.

Предотвратява инфекции на дихателната система. Овлажнява ларинкса, премахвайки фантомните признаци на жажда и дискомфорт.

Приближете флакона в изправено положение към устата и впръскайте. Повтаряйте, колкото е необходимо. Не изплаквайте с вода.