Ера Нова

Хранителни добавки "Нова ера"

Нова ера

"Жалко, че хората знаят малко за новите рецепти за дълголетие. Добре счукайте и намачкайте боровия прашец и ежедневно го употребявайте с храната, така винаги ще бъдете здрави!"
Ванг Шисьонг (Династия Цин)

Китайска държавна компания "Нова Ера"/NEW ERA HEALTH INDUSTRY Cо,Ltd/ е основана през 1980 година. Първоначално това е военно-промишлено предприятие към Министерството на отбраната на Китай. Корпорацията е пряко подчинена на държавата, т.е.на държавния актив за контрол и управление и комисия на Държавния съвет. Първият президент на корпорацията Джоу Джиахуа е бил вицепремиер, а вторият Ву Шаозу - министър на спорта.

През 1995 г. министър-председателят на Китайската народна република Чжу Жонгджи дава да се разбере, че прашецът от борове е перспективно направление и е посочил, че трябва да се създаде ново направление за неговото развитие. На 18 юли 1995 г. е създадена компанията „Нова Eра“/New Era Health Industry/ - индустрия за здраве. Лю Хуачин министър на отбраната по това време в държавния съвет на страната, написва фразата "Нова Ера - индустрия за здраве" със златни йероглифи.

New Era Corporation - health industry, принадлежи към държавните високотехнологични предприятия и е регистрирана в китайското държавно търговско и индустриално бюро с капитал от 100 милиона юана. Седалището на корпорацията се намира в Пекин. На 16 август 2006 г. компанията получава лиценз за директни продажби, издаден от китайското министерство на търговията. Това е единственото държавно предприятие, което се занимава с производството на здравни продукти чрез директни продажби в Китай. "Нова ера" е една от първите, които получават публична инвестиция за лиценз за директни продажби.

Компанията започва да произвежда продукти под търговската марка “Годжен”/Guozhen/ - “Съкровището на страната” или “Държавно съкровище”. Естествена и органична храна, хранителни добавки и диетична храна. Тази марка наследява китайска култура от пет хиляди години относно хранителната терапия, която показва мъдростта на китайската нация. Създадена през 1995 г., "Годжен" се превръща в световно известна марка, която обхваща историята, културата, духа и качеството на китайската медицина и е широко разпространена сред потребителите в КНР.

Марката „Жужен”/Zhuzhen/ (лична хигиена и домашни грижи) включва екстракт от листа от бамбук като основна съставка в рецептурите, която ви дава пълна защита. Екстрактът има антиоксидантно, антибактериално и противовъзпалително действие, осигурява свежест и чистота.

Вече повече от 20 години Компанията се е превърнала в корпорация с интегрирана структура, състояща се от индустрии като събиране на суровини, проучване, производство и логистика, която включва 4 дъщерни дружества и 31 клона в КНР (1000 специализирани магазина под марката Guozhen).

Zhongjian International е структура за управление на международните пазари, установена в Хонг Конг с помощта на инвестициите на New Era индустрия за здраве. Основната идеология на бизнеса на Компанията е глобализацията на развитието на мрежите, регионализацията на управлението на пазара и локализацията на проекти. Компанията, използвайки специални методи на управление, заедно с метода за директна продажба на потребителите, насърчава популяризирането на „здравни продукти“ на международния пазар.

Компанията притежава съвременни технологии за отделяне на боровия прашец от черупката със студен въздух и пречистване на оригиналния материал, използвайки собствена патентована технология за ефективно отстраняване на примеси от боров прашец, както и съвременна хигиенна опаковъчна линия. Всичко това стриктно гарантира високо ниво на производство. Компанията събира боров прашец от местността Хиляда острова, с обща площ от 1000 км2. Това е най-оптималният климат за най-добрите свойства на прашеца - най-чистият въздух, влажността, екологичната среда, надморската височина от 1000 - 1500 метра.

Корпорацията отговаря на международните стандарти за GMP и притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001, сертификат за безопасност на храните HACCP, сертификат за система за управление на околната среда ISO 4001, сертификат за система за управление на професионалното здраве и безопасност и сертификат за хигиена на производителя на хранителни продукти за износ.

Корпорация New Era Corporation-индустрия за здраве е официален партньор на китайската космическа индустрия от 6 юни 2012 г.

Индустриален парк за производство на полезни продукти "New Era" в град Yantai е производствената база на Корпорацията "New Era". Базата заема площ от 120 000 м2. Индустриалният парк е комплекс от изследователски, производствени, офис и логистични организации, които създават производствената база за здравословни храни, хранителни добавки и козметични продукти. Паркът разполага с модерно производствено оборудване и добра система за контрол на качеството.

New Era Corporation разполага с модерна производствена индустрия и надеждно оборудване за тестване. Работят 6 производствени линии за биологично активни хранителни добавки и 5 - за козметични продукти.

Корпорацията продава в Америка, Европа, Африка, Централна и Югоизточна Азия, Русия, България. Общата стойност на продукцията е над 10 милиарда юана годишно.

официален сайт на New Era Health Industry Co. Ltd:
intgz.com

цялата продуктова гама:
guozhen.cn