Ера Нова

Хранителни добавки "Нова ера"

Боров прашец на таблетки

Боров прашец Мате

Защита на черния дроб

168.00 лв.

Метаболизъм
,
Спорт
,
Сърце и съдове

Черният дроб е уникален орган, отговорен за метаболизма, енергията и изпълнява основната антитоксична функция - филтърът на нашия организъм, през който преминават всички отрови и токсини - външни и образувани като резултат на обмяната на веществата. Химическите въздействия, като замърсяването на околната среда, некачествени хранителни продукти и лекарства, нездравословен начин на живот – прекомерна употреба на алкохол и мазнини, увреждат черния дроб. А именно този орган изисква повишено внимание към себе си от страна на всички, които искат да запазят здравето и да удължат младостта си. Хранителната добавка Боров прашец за черен дроб съдържа освен боров прашец, билките Fructus phyllanthi и Pueraria lobata (Kudzu).

В Китай и Япония билката Кудзу е смятана за едно от 50-те основни лечебни растения. Използва се предимно за лечение на алкохолизъм и съпътстващите го симптоми - главоболие, махмурлук, повръщане, замаяност. Намалява токсичността на алкохола и помага за по-бързото му елиминиране от организма. Природен естроген.

Растението Fructus Phyllanthi е внесено в Китай от Индия още през древността и е известно като свещен плод на Индия, заради ефективността му при хроничен хепатит, затлъстяване и хипертония и мн. др. Съвременните медицински изследвания и традиционните китайски медицински теории за здравеопазване доказват, че продуктът ефективно защитава черния дроб.

Хепатопротектор (защитава и възстановява клетките на черния дроб).

Антиоксидант, детоксикант (неутрализира свободните радикали и токсините).

Спомага за намаляване на зависимостта от алкохол, тютюнопушене и наркотични средства;

Препоръчва се при остър и хроничен хепатит, дистрофия и цироза на черния дроб, мастна хепатоза, хронични холецистити, дискинезия на жлъчните пътища, панкреатити, химиотерапия, професионални интоксикации (химически производства, в галванични цехове, атомни централи).

Профилактика на атеросклерозата и други заболявания на сърдечносъдовата система.


*Последният прием за деня на Боров прашец Мате е преди сън, тъй като черният дроб е активен от 1 до 3 часа през нощта.